Urheiluakatemiatoiminta Pointissa

Point College on mukana Itä-Uudenmaan urheiluakatemian toiminnassa. Lukuvuonna 2017–2018 mukana on 11 opiskelijaa. Pointin opiskelijat, jotka urheilevat aktiivisesti ja tavoitteellisesti, voivat hakeutua mukaan urheiluakatemiaan, jossa opiskelijalla on mahdollisuus osallistua akatemian järjestämiin lajiharjoituksiin tai akatemian yhteisiin fysiikkaharjoituksiin keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Nämä tunnit opiskelijalla on lupa olla poissa oppitunneilta, mutta hänen on itse huolehdittava siitä, että pysyy mukana opetuksessa ja ettei hän jää opinnoissaan jälkeen.

Urheiluakatemia mahdollistaa, että urheilija voi panostaa halutessaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja näin edistää urheilu-uraansa. Tarvittaessa opiskelija voi opiskella aamutuntien aiheita ja saada apua opintoihinsa iltapäivisin Pointin avoimessa oppimisympäristössä Majakassa.

Urheiluakatemiatoiminnasta ei suoraan saa opintopisteitä, mutta se mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen. Urheilijaopiskelijan kannattaa aina keskustella opinto-ohjaajan kanssa mahdollisuuksista yksilöllistää opintojaan urheilun rinnalla.

Pointin yhteyshenkilö Urheiluakatemiatoiminnassa on Sanna Laulumaa. Yhteystiedot: sanna.laulumaa(a)pointcollege.fi, puh. 044 737 2436.

Linkki: Itä-Uudenmaan urheiluakatemia