BistroPoint

Palmia_logo_vaaka_cmyk_posa

 

Palmia Oy Point Collegen Opistokujan kumppani ruokahuollossa – BistroPoint avasi ovensa opiskelijoille ja henkilökunnalle

Palmian BistroPoint huolehtii Point Collegen Opistokujan ruokahuollosta syyslukukauden 2016 alusta lähtien. Opistokujan tiimiin kuuluvat ravintolapäällikkö Teija Lehtonen ja kokki Monica Höglund.

BistroPoint tarjoaa maukasta, terveellistä, monipuolista ja kansainvälistä ruokaa. BistroPoint toimii valmistuskeittiö-periaatteella eli ruoka tehdään paikan päällä itse ja valmiita eineitä käytetään vain vähän. Tarjolla on joka päivä myös kasvisvaihtoehto.

BistroPointista voi ostaa ruokaa ja leivonnaisia myös mukaan. Tarjolla ja myynnissä on joka päivä lisäaineetonta, samana päivänä paikan päällä leivottua leipää.

BistroPointin aukiolo- ja lounasajat:

ma–pe 7.45–13.00 (lounas 10.30–12.15)

Viikon lounaslista on aina esillä BistroPointin ovella. Lisää tietoa Palmia Oy:stä ja pitemmälle ulottuvasta ruokalistasta täältä.

Ruokakortti

Muistathan pitää ruokakorttisi aina mukana! Ilman ruokaa ei jaksa opiskella! Kaikille on jaettu ruokakortit ja niitä tulee käyttää. Jos unohdat korttisi kotiin, ole valmis todistamaan, että opiskelet Point Collegessa.