The best way to learn is to have fun – Point Collegen kansainvälinen päivä

P1150845P  P1150881P

Torstaina 13.10.2016 ensimmäisen vuoden opiskelijoille järjestetyssä kansainvälisessä päivässä nähtiin pukuloistoa ja kulttuurien kirjoa ja kuultiin Point Collegen tarjoamista mahdollisuuksista kansainvälistyä kotimaassa ja ulkomailla. Tapahtuma oli opiskelijoiden itsensä järjestämä ja erinomainen osoitus kolmikielisen Point Collegen kansainvälisyydestä sekä siitä, että Point Collegessa opitaan tekemällä.

Syksyisin pidettävässä kansainvälisessä päivässä jaetaan opiskelijoille tietoa Point Collegen tarjoamista mahdollisuuksista kansainvälistyä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Opiskelijat kuulivat mahdollisuuksista osallistua opintomatkoihin ja kansainvälisiin projekteihin sekä mahdollisuudesta hakeutua työssäoppimaan tai opiskelemaan ulkomaille. Point Collegen kansainvälisellä toiminnalla on paljon hyötyä opiskelijoille: rohkeus ja itseluottamus lisääntyvät, kilpailukyky työmarkkinoilla kasvaa ja opiskelijat saavat ystäviä ympäri maailmaa.

Lisäksi monikulttuurisuus ja mahdollisuus kansainvälistyä myös omassa opiskeluympäristössä Point Collegessa antaa arvokasta elämänkokemusta ja laajentaa elämänkatsomusta.
– Please remember to take advantage of all the international aspects that we have in the international Point College, muistutti englanninkielisen koulutuksen tiimivastaava Bryan Roberts.

Point Collegen kansainvälinen päivä huipentui muotinäytökseen, jossa 20 eri kansallisuutta edustavat opiskelijat esittelivät omia maitaan ja niiden kulttuuria. Lopuksi tanssittiin vielä ”Gangnam style”.