Point College mukana Uusi lastensairaala 2017 -talkoissa

P1110860netti

Porvoolaiset jääkiekkoilijat osallistuivat omalla projektillaan Uusi lastensairaala 2017 -hankkeeseen. Lastensairaalan hyväksi järjestettiin Porvoon jäähallissa vapaaehtoistyöhön ja avustuksiin sekä sponsorointiin perustuen liikuntatapahtuma 9.8.2014, jossa myös Point College oli mukana omalla panoksellaan. Mestisjoukkue Tuton (Turku) riveissä pelaavan Henri Ruotsalaisen pelipaita Point Collegen logolla komistaakin nyt Point Collegen neuvotteluhuonetta.

Liikuntatapahtumassa 9.8. nähtiin taitoluistelunäytöksen lisäksi jääkiekko-ottelu Porvoo Team vastaan urheilu- ja raittiusseura Zoom. Porvoo Teamin joukkueeseen kutsuttiin ne porvoolaislähtöiset jääkiekkoilijat, jotka ovat pelanneet joko Jääkiekkoliigassa tai Mestistasolla. Vastaavasti Zoomin joukkueessa pelasi kulttuurielämän näkyviä toimijoita ja NHL-tason ja liigatason nykyisiä ja entisiä pelaajia. Myös erotuomarit olivat liigatason tuomareita. Kaikki tulivat mukaan täysin korvauksetta toimitsijoita myöten. Sinibaretit hoitivat liikennejärjestelyt ja järjestysmiestehtävät. Buffetin hoiti Huntersin kiekkokoulu.

Lipunmyyntiennakko oli Varuboden-Oslassa, ja katsojia oli paikalla hieman yli 400. Tunnelma oli aivan mahtava. Tapahtuman nettotulos oli hieman yli 4000 €, ja se on tilitetty Lastensairaalan keräystilille. Pelaajan numero 4, Henri Ruotsalaisen pelipaita jäi sponsorille osoituksena siitä, että olemme olleet mukana hyvän asian puolesta.

P1110858netti

Projektin työryhmään kuuluivat Harry Aaltonen, Ilkka Koivuneva, Matti Valasti, Markku Vuoksenturja ja Markku Välimäki.