Opiskelijoita jopa yli 20 eri maasta – Point Collegessa pidettiin 9.9. kansainvälinen aamupäivä

P1110829   P1110831

Oy Porvoo International College eli Point College on jo nimensä mukaisesti kansainvälinen oppilaitos. Point Collegessa opiskellaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja opiskelijoita on jopa yli 20 eri kansallisuutta. Tiistaina 9.9.2014 oppilaitoksessa pidettiin kansainvälinen aamupäivä, jonka aikana puhuttiin kansainvälisyydestä Point Collegessa yleensä, kansainvälisyydestä tutkinnoissa, kuultiin ulkomaanvaihdossa olleiden opiskelijoiden ja opettajien kokemuksia sekä taustaltaan ulkomaalaisten opiskelijoiden kokemuksia Point Collegesta ja Suomesta.

Point Collegesta lähdetään ulkomaille opintomatkoille ja työssäoppimaan, mutta isännöidään myös ulkomaisia vieraita sekä opiskelijavaihdossa tai työharjoittelussa olevia opiskelijoita. Kansainvälisyyteen kannustetaan Point Collegessa, koska kansainvälisten kokemusten kautta saadaan itseluottamusta, kartutetaan kielitaitoa, opitaan työskentelemään monikulttuurisissa tiimeissä ja saadaan ystäviä.

Kansainvälinen aamupäivä kiinnosti myös tiedotusvälineitä. Voit tutustua Radio Vega Östnylandin Point Collegen kansainvälisen aamupäivän uutisointiin täältä.

Päivä oli näyttävästi esillä myös Uusimaassa 10.9.2014. Lue artikkeli täältä.

Lue mitä Borgåbladet kirjoitti Point Collegen kansainvälisestä aamupäivästä täältä.