Opiskelijat luovuttivat adressin kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujulalle uusien tilojen puolesta

P1120632

Point Collegen opiskelijat ovat laittaneet liikkeelle adressin Porvoo International Collegen uusien tilojen puolesta – uusi kampus, uudet toimintaedellytykset. Point Collegen opiskelijakunnan edustajat Noora Lehtonen ja Janette Ullakko luovuttivat adressin kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujulalle 11.2.2015 Porvoon kaupungintalolla. Adressin voi allekirjoittaa täällä.

Adressissa vedotaan siihen, että Point Collegesta valmistuu vuosittain raudanlujia ammattilaisia, menestyjiä, mikä näkyy selvästi kyselyjen ja tilastojen tuloksissa jatkuvana menestyksenä. Point College on Opetushallituksen ammatillisten oppilaitosten tuloksellisuuden vertailussa Suomen paras monialainen ammatillinen oppilaitos – jo toisena vuonna peräkkäin!

Oppilaitos on odottanut uusia tiloja vuosikausia. Yhteistä kampusta opiskelijoille on kaavailtu Porvoon Perämiehentielle. Opiskelijat tulevat pääosin kaikista itäisen Uudenmaan kunnista.

Adressin allekirjoittamalla on mukana tärkeän asian puolesta, jotta mahtaville, kansainvälisessä ympäristössä opiskeleville nuorille saataisiin uudet tilat mahdollisimman nopeasti, ja laadukas oppiminen jatkuisi menestyksekkäänä. Tähän tarvitaan kaikkien itäisen Uudenmaan kuntien päätöksiä ja näkyvää tukea.

That’s the POINT!

Adressin voi allekirjoittaa täältä.