Onnea uusille ammattilaisille! Grattis! Congratulations!


Point Collegesta valmistui 31.5.2017 jälleen osaavia nuoria ja aikuisia.

Onnea työelämään ja jatko-opintoihin! Lycka till i arbetslivet och med fortsatta studier! Good luck with your career and future studies!

Koko Point Collegen yhteisessä valmistujaisjuhlassa Taidetehtaalla kuultiin Porvoon kaupungin, Point Collegen hallituksen ja johdon sekä työelämän puheenvuorot valmistuville. Myös eri opintolinjojen valmistuvat opiskelijat lausuivat tervehdyksensä yleisölle. Tanssille ja musiikillekin löytyi ohjelmassa tilaa.

 

 

Valmistujaisissa lausuttua:

Porvoon kaupungin sivistysjohtaja Hilding Mattsson evästi valmistuvia: ”Te olette nyt Porvoon, Suomen ja maailman kutistuttua myös maailman tulevaisuus.”

Markku Välimäki, Point Collegen hallituksen puheenjohtaja, muistutti vaalimaan opiskelun aikana syntyneitä ystävyyssuhteitä ja rohkaisi opiskelijoita myös yrittäjyyden polulle.

Rehtori Sari Gustafsson toi esille lukuvuoden aikana saavutettua onnistumisen riemua ja siteerasi opiskelijoiden palautteita: ”Opiskeleminen on rentoa ja tasa-arvoista. Te autatte heikompiakin opiskelijoita ja haluatte, että kaikki saavat valmistua ammattiin.”

Työelämän puheenvuoroissa kannustettiin uskomaan unelmiin, muistutettiin, että maailma ei ole valmis ja neuvottiin pitämään yllä positiivista asennetta.

Pastori Laura Mäkelä korosti jokaisen omaa ainutlaatuisuutta: ”Kukaan ei tee työtä kuten sinä. Juuri sinua tarvitaan. Sinä kannat omaa ominaistaitoasi aina mukanasi.”

Nuorten valmistuvien opiskelijoiden puheenvuoroissa kiitettiin saatua oppia, opiskelutovereita ja Point Collegen henkilökuntaa:
”Jag har funnit mitt livsmål.”
”Te olette opettaneet meille paljon, mutta myös me teille – malttia.”
”Out learning will actually start from here.”
”Kiitos hienoista eväistä työelämään.”

Työn ohessa tutkinnon suorittaneet aikuisopiskelijat kiittivät joustavaa opiskelumahdollisuutta:
” Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon suorittaminen onnistui Jyväskylästä käsin lähes kokonaan verkko-opintoina.”
” Point College tarjosi hyvän mahdollisuuden opiskella lähihoitajaksi työn ohessa.”

Point College onnittelee kaikkia valmistuneita ja toivottaa ihanaa kesää!

Lue mitä Uusimaa kirjoitti Point Collegen valmistujaisista 1.6.2017: ”Te valmistuneet olette maailman tulevaisuus.”