Ronista tuli tiimiesimies

Muutama vuosi sitten merkonomiksi valmistunut entinen opiskelijamme ilahdutti meitä viestillä nykyisistä kuulumisistaan. Roni on edennyt merkonomiksi valmistumisensa jälkeen tiimiesimieheksi asti:

– Valmistuin vuonna 2010 merkonomiksi. Ajattelin kirjoittaa miten minulla on opiskelujeni jälkeen mennyt…

– Opiskeluaikana suoritin työssäoppimisjakson Helsingissä kirjanpito- ja tilialan yrityksessä. Kun 2010 valmistuin, pääsin kuukaudeksi kesätöihin samaan yritykseen. Sen jälkeen lähdin armeijaan. Armeijassa ollessani yrityksestä soitettiin minulle ja pyydettiin äitiyslomasijaiseksi kun pääsen armeijasta. Menin siis armeijan käytyäni samaan yritykseen töihin. Muutin pikku hiljaa Lahteen ja sinne asetuttuani aloin katsella työpaikkoja Lahdesta ja aika pian tärppäsi.

– Sain huhtikuussa 2012 töitä toiminnanohjaukseen, asiakkuuksien hallinnan tietojärjestelmiin sekä taloushallintopalveluihin erikoistuneesta yrityksestä Lahdesta, johon tulin suoraan edellisestä työpaikastani. Työskenneltyäni yrityksessä kuukauden päivät minut haluttiin tiiminvetäjäksi kuuden hengen tiimiin. Työnteko on sujunut todella hienosti, ja nuoruudesta ja positiivisesta asenteesta on varmaankin ollut hyötyä. Nyt vuoden 2014 alusta minut nimettiin tiimiesimieheksi ja minulla on seitsemän alaista. Olen myös toimiston toinen pilvipohjaisen ohjelman pääkäyttäjistä. Jatkossa siis myös opastan uusia ja vanhoja asiakkaita ohjelman käytössä.

Eli mukavasti on mennyt opiskelujen jälkeen. Terveisiä vanhoille opettajilleni ja hyvää jatkoa sinne!

Roni