Uplift 2018 yrityskilpailu huipentui Kulttuuritalo Grandiin 11.10.2018, onnea voittajille!!!

Upliftin huipentuma järjestettiin Kulttuuritalo Grandissa 11.10.2018. Onnea voittajille IT-Apu (liikeideat) ja Smaku (yritykset).

   

Point College oli Upliftissa mukana yhtenä järjestäjänä. Rehtori/toimitusjohtaja Sari Gustafsson vaikutti tuomaristossa ja Point Collegen opiskelijat olivat mukana tapahtuman järjestelyissä. Point College palkitsi tilaisuudessa Simolinin Sebastian Holménin yrityskasvatuspalkinnolla, onnea!

    

 

Omat tarinansa yrittämisestä kertoivat Sampo Pihl ja Peter Vesterbacka. Peter Vesterbackan esityksestä poimittua:  ”Everybody in Finland can walk on water.” ”We have the best education system in the world in Finland.” ”We have the best people making games in Finaland.”

Porvoon kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Fredrick von Schoultz toi tilaisuuden avauspuheenvuorossa esille, että kaupunki tarvitsee rohkeita ja kasvuhaluisia yrityksiä. Uplift on hyvä foorumi tuoda näitä esille. Myös Porvoon kaupunki jakoi tilaisuudessa palkinnon, jonka sai RTG Sales Oy. Yrittäjä kiitti, että Porvoosta löytyy hyviä ja kielitaitoisia asiakaspalvelijoita. Hyvä Porvoo!

Tulevia careerialaisia punaisella matolla ja tietenkin poseeraus voittajien kanssa:

    

Lue mitä media kertoo Upliftista:

Östnyland 16.10.2018

Uusimaa 13.10.2018

Itäväylä 12.10.2018

Uplift-tapahtuma Facebookissa