Lukujärjestykset ja verkkoympäristöt

Lukujärjestykset
Lukujärjestykset ja opintosuoritukset löytyvät Wilmasta  . Wilmaan kirjaudutaan verkon käyttäjätunnuksilla. Ensimmäisenä vuonna myös vanhemmille lähetetään Wilma-tunnukset, joilla he voivat seurata poissaolojasi ja opintosuorituksiasi ja viestiä ryhmänohjaajan, opettajien ja opinto-ohjaajan kanssa.  Osoite Wilmaan on https://wilma.pointcollege.fi/

Verkon käyttäjätunnus
Oppilaitoksen työasemalle ja verkkoon kirjaudut henkilökohtaisella käyttäjätunnuksellasi. Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan opiskelun alkaessa. Jos unohdat tai hukkaat salasanasi, saat tunnuksen atk-tukihenkilöiltä. Kun vastaanotat tunnuksen, allekirjoitat erillisen sitoumuslomakkeen. Pidä tunnuksistasi hyvää huolta, älä anna niitä muiden tietoon. Omien ohjelmien lataaminen ja koneiden tahallinen saastuttaminen ovat ehdottomasti kiellettyjä. Koulussa on myös langaton verkkoyhteys, joka on opiskelijoiden vapaassa käytössä heidän omilla laitteillaan.

Moodle
Oppilaitoksessamme on käytössä Moodle-oppimisalusta, jonne opettaja laittaa kurssimateriaalia ja tehtäviä. Myös työssäoppimisessa hyödynnetään Moodlea. Moodle-tunnus on sama kuin verkko- ja Wilma-tunnus. Osoite Moodleen on https://moodle.pointcollege.fi

Kotihakemisto
Opiskelijalle on määritelty oppilaitoksen verkkoon oma kotihakemisto. Kun kirjaudut verkkoon, se näkyy K-asemana.

Tulostaminen
Jokaiselle opiskelijalle annetaan rajattu ilmainen tulostusoikeus, joka on 50 € lukuvuodessa. Tällä voi tulostaa n. 500 musta-valkotulostetta. Jäljellä oleva tulostusmäärä tulee näkyviin, kun kirjaudut sisään verkkoon.

Office 365

Koululla on käytössä Microsoftin Office 365. Opiskelija saa käyttöönsä mm. sähköpostiosoitteen ja tallennustilaa pilvestä.

Kirjaudu palveluun osoitteessa:

https://office365.pointcollege.fi

HUOM! lisää käyttäjätunnuksen perään @stud.pointcollege.fi (esim olli.oppilas@stud.pointcollege.fi)

Voit myös ladata office-paketin omalle koneellesi täältä: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx