Opiskelijahuolto

Opiskelijoiden terveydenhoidosta vastaa Porvoon seudun terveyskeskus. Terveydenhoitaja Teija Rantti on oppilaitoksessa kolmena päivänä viikossa ja kuraattori Mia Malmsten kahtena päivänä viikossa. Vastaanotto on piharakennuksessa oppilaitosrakennuksen vieressä.

Terveydenhoitaja:

Terveydenhoitaja tekee aloittaville opiskelijoille terveystarkastukset. Tarvittaessa terveydenhoitaja ohjaa lääkärille tai muihin perusterveydenhuollon palveluihin ja sitä kautta erikoissairaanhoidon piiriin. Vastaanotolla hoidetaan äkillisesti sairastuneita ja annetaan ensiapua. Terveydenhoitaja toimii yhteistyössä kuraattorin, opinto-ohjaajien, erityisopettajien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Terveydenhoitaja Teija Rantti, puh. 040 480 6768 tai 019 520 4229

Ilman ajanvarausta: tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9.00-11.00, muina aikoina ajanvarauksella.

Kuraattori:

Kuraattori ohjaa, auttaa ja tukee opiskelijaa elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Yleiset ongelmatilanteet, joista kuraattorin kanssa voi keskustella liittyvät esimerkiksi motivaatiohäiriöihin, ahdistukseen, sosiaalisiin ongelmiin, epävarmuuteen ammatinvalinnassa tai päihdeongelmiin. Myös mukavista asioista saa tulla kertomaan vastaanotolle.

Kuraattori järjestää yhteisiä kokouksia huoltajien kanssa tarvittaessa, ja yhteistyö muiden tahojen kanssa on myös mahdollista.

Kuraattori Mia Malmsten, puh. 040 489 9649

Tavattavissa ajanvarauksella maanantaisin ja perjantaisin, tarvittaessa myös muina päivinä.

Psykologi:

Jonas Anttonen, puh. 040 489 5798

Tavoitettavissa maanantaista perjantaihin puhelimitse. Voi lähettää myös sähköpostia: jonas.anttonen(a)porvoo.fi.

Opintocoach:

Marjo Kullberg, puh. 040 656 3906

Opintocoah työskentele opiskelijoiden kanssa, jotka opiskelevat kokonaisuuksia itsenäisesti henkilökohtaistetulla tavalla ja aikataululla. Työ tapahtuu etupäässä Majakka-tilassa (luokka 40) klo 8.00-15.00 välisenä aikana. Coach toimii myös opiskelijakunnan yhdyshenkilönä.

Oppilaitospappi:

Oppilaitospappina toimii Juha Takala. Oppilaitospappi käy oppilaitoksella muutaman kerran kuukaudessa. Hänet tavoittaa puhelimitse, puh. 040 1545 035 tai sähköpostilla juha.takala(a)evl.fi.