Koulutusala

Photo: Alina Berndt, aberndt14@gmail.com

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, 180 osp

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on erittäin arvostettu tutkinto, jonka suorittaneilla nuorilla on valoisat työllistymisnäkymät. Tutkinto antaa myös valmiudet toimintaan kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä ja mahdollistaa hakeutumisen jatko-opintoihin. Point Collegessa rakennat tutkintosi monipuolisesti eri tutkinnon osista siten, että saat valmiudet toimia erityisosaamista edellyttävissä tehtävissä. Valmistumisen ja työelämään sijoittumisen valtakunnallisessa vertailussa Point College on koko maan kärjessä.

Tyypillisiä tehtäviä, joihin valmistuneet merkonomit sijoittuvat on esim. myyntineuvottelija, markkinointiassistentti, visualisti, pankkivirkailija, kirjanpitäjä, palkanlaskija jne. Erilaisia ammattinimikkeitä on kymmeniä. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on myös hyvät valmiudet ryhtyä itsenäisiksi yrittäjiksi.

Point Collegen liiketoiminnan perustutkinnon tavoitteena on, että tutkinnon suorittaneella on monipuolinen ammattitaito, jota hän kehittää jatkuvasti. Hän on luotettava, laatutietoinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkinen. Hän osaa soveltaa oppimiaan taitoja ja tietoja vaihtelevissa työelämän tilanteissa.

Tutkinnon rakenne ja opetussuunnitelma on rakennettu alueen työelämän pohjalta ja noudattaa Opetushallituksen määrittelemään ammatillisen peruskoulutuksen tutkinnon perusteita (Avaa tästä…).

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi, opetussuunnitelma

Opetussuunnitelman yhteinen osa