Kuuluuko nuorten ääni?

Pointin ääni kuului 31.1. Zentrassa kun nuorisotila Zentraan kokoontui satakunta porvoolaista lasta ja nuorta vuotuiseen Kuuluuko nuorten ääni -tapahtumaan. Point Collegea edustivat opiskelijakunnasta Emma Lossi, nuorisovaltuustoedustajamme Matin Fatahpoor sekä opiskelijakuntamme vetäjä Marjo ”Mape” Kullberg. Aikuisilla ja eri ikäisillä nuorilla oli aamupäivällä työpajoja, joissa keskusteltiin ja valmisteltiin kysymyksiä porvoolaisille päättäjille iltapäivällä esitettäviksi.
– Oli kivaa jutella elämään ja kouluun liittyvistä asioista. Puhuimme myös ruuasta ja terveydestä yleensä. Kaikki näyttivät viihtyvän tapahtumassa, Matin kertoi.

Iltapäivällä Montussa istui kaupungin päättäjien edustus, jolle nuoret esittivät kysymyksiään mm. liikenneturvallisuudesta ja- yhteyksistä, kouluruuasta, kouluviihtyvyydestä ja -kiusaamisesta. Kysymyksiin saatiin selkeitä vastauksia tai tieto siitä kuka asiaa ajaa edelleen.

Konkreettisia ideoita ja kysymyksiä elämästä voi edelleen käydä tallentamassa Nuorten ideat.fi -sivustolle. Point Collegen toimintaan ja viihtyvyyteen liittyviä ideoita voit antaa opiskelijakunnan edustajille tai Mapelle Majakassa.