Jatkuvuutta Pointin opettajaopinnoissa: Jaakko Helander tervetullut vieras HAMKista

 

Yliopettaja Jaakko Helander HAMKista oli ohjauskäynnillä Point Collegessa opinto-ohjaajan opintoja suorittavan Linda Blomanderin luona 27.10.2017.
– Onko täällä ihana Jaakko, kuului Pointin ruokalasta henkilökunnan saapuessa syömään Jaakko Helanderin ja Linda Blomanderin jo istuessa pöydässä.

Jatkuvuutta yhteistyölle löytyy, sillä jo aiemmin Jaakko Helander on ohjannut Point Collegessa Marja-Leena Lehtimäkeä, Matti Talvelaa, Katja Kangasmäkeä, Sanna Laulumaata ja nyt siis Linda Blomanderia.
– Jaakko on erinomainen ohjaaja, jolla on laaja ohjauksen tieto- ja teoriaviitekehys ja hyvät opetusmenetelmät, kiitteli aiemmin ohjattavana ollut Marja-Leena Lehtimäki, ja kehui myös HAMKin hyvää opinto-ohjaajakoulutusta.
– Kunnioitan sitä, että Point College satsaa koulutukseen. Kehittämistyössä löytyy jatkuvuutta kun jokainen ajallaan opintoja suorittava opettaja edistää omalla kehittämistyöllään ryhmänohjausta ja opinto-ohjausta organisaatiossa, hehkutti puolestaan Jaakko Helander.
– Iloitsen myös Point Collegen hengestä, johon olen täällä käydessäni päässyt tutustumaan. Nuorisolla on tekemisen meininki, ja asioita tehdään konstailemattomasti, summaa Jaakko Helander.

Point Collegessa menään eteenpäin reformin hengessä. Reformi astuu voimaan 1.1.2018. Hyviä käytänteitä jumpataan jo nyt, ja kaikki ei muutu kerralla.