Liiketalous ja tietotekniikka

Kasvatus-, sosiaali- ja terveysala

Hakeutuminen

Työpaikkaohjaajien perehdytyskoulutus

Työelämän kehittäminen

Tutkinnon suorittaminen oppisopimuksella pähkinänkuoressa

Tutkinto ilman valmistavaa koulutusta

Väyläopinnot ammattikorkeakouluun

Tutkinto ilman valmistavaa koulutusta

Tutkintotodistusnetti

Oletko ammattilainen, mutta sinulta puuttuu alan perustutkinto?

Point College tarjoaa työelämän ammattilaisille mahdollisuuden suorittaa perustutkinto ilman valmistavaa koulutusta. Tutkinnon suorittajana tarvitset vain laajaa osaamista ja vuosien työkokemusta suoritettavan perustutkinnon asioista.

Halutuimmat tutkintomme: liiketalouden perustutkinto sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto ovat jatko-opiskelukelpoisia (120 ov) ja mahdollistavat pääsysi korkea-asteen opiskeluihin elämäntilanteiden muuttuessa. Kysy myös muista tutkinnoista.

Uusissa tutkinnossa on kymmeniä vaihtoehtoisia tutkintopolkuja oman osaamisesi mukaan. Jos työskentelet kaupan ja hallinnon tai tietotekniikan tehtävissä, alan  tutkinnon suorittaminen onnistuu työssä, ja tutkinnon osat valitaan työtehtäviesi mukaan.

Näyttötutkinto suoritetaan töitä tekemällä. Tutkintosuorituksia ovat työtehtävät, jotka tutkintoon liitetään eli niitä samoja tehtäviä, joita alan ammattilaisena jo teet työssäsi päivittäin. Opiskeluusi liittyvät asiat ja työtehtävillä hoidettavien tutkintosuoritusten suunnittelu ovat lailla säädeltyä, luottamuksellista palvelutoimintaamme. Jos asuin- tai työskentelypaikkakuntasi on Suomessa, voit suorittaa tutkinnon Point Collegessa.

Tutkintotodistuksen saatuasi voit hakea Koulutusrahastolta verotonta aikuiskoulutusstipendiä.

Täytä hakeutumislomake!

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Point College, työelämäpalvelut
puh. (019) 574 0700
aikuiskoulutus(a)pointcollege.fi