Liiketalous ja tietotekniikka

Kasvatus-, sosiaali- ja terveysala

Hakeutuminen

WSOYMAJAKKA

Työelämän kehittäminen

Tutkinnon suorittaminen oppisopimuksella pähkinänkuoressa

Tutkinto ilman valmistavaa koulutusta

Uudistuneet tutkinnon perusteet 1.8.2015

Väyläopinnot ammattikorkeakouluun

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittajanammattitnetti

Liiketoimimintasuunnitelma yritysrahoituksen ja -tukien haussa

Yrittäjän ammattitutkinnossa tehdään yritykselle liiketoimintasuunnitelma, joka sisältää talous- ja rahoituslaskelmat. Rahoittajat ja yritystukien myöntäjät vaativat hyvin tehdyn liiketoimintasuunnitelman laskelmineen päätöksentekonsa tueksi.

Yrittäjän ammattitutkinnossa on eri kohderyhmille erilaisia suuntautumisia. Omat suuntautumiset löytyvät henkilöille, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista, ovat edelleen kehittämässä yrityksen toimintaa sekä yrityksille, joissa omistajanvaihdos on ajankohtainen. Voit valita joko yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen tai yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan.

Tutkinnon suorittaja saa henkilökohtaista ohjausta, ja liiketoiminnan kehittäminen tapahtuu pääsääntöisesti omassa yrityksessä tai omalla työpaikalla. Tapaamisista asiantuntijoiden kanssa saa vankkaa tukea ja neuvoja oman liiketoiminnan kehittämiseen. Käytämme asiantuntijoina liiketoimintasuunnitelman laadinnassa liike-elämän ammattilaisia, omaa yrityscouchiamme ja verkostojamme, josta löytyy käytännön kokemusta läpikäytävistä asioista.

Yrittäjän ammattitutkinnon voi suorittaa joko maksamalla opiskelun omavastuuosuuden 495€ tai oppisopimuksella maksutta. 

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutuspaikkoja on rajoitetusti. Kysy tilannetta hakulomakkeen avulla tai ao. henkilöiltä. Hakeutumislomakkeeseen pääset tästä

Lisätietoja:

Jari Wetterstrand
puh. +358 44 737 2429
jari.wetterstrand(a)pointcollege.fi