Liiketalous ja tietotekniikka

Kasvatus-, sosiaali- ja terveysala

Hakeutuminen

WSOYMAJAKKA

Työelämän kehittäminen

Tutkinnon suorittaminen oppisopimuksella pähkinänkuoressa

Tutkinto ilman valmistavaa koulutusta

Uudistuneet tutkinnon perusteet 1.8.2015

Väyläopinnot ammattikorkeakouluun

That’s the Point – turvallisuutta, lisättyä todellisuutta ja ohjelmistorobotiikkaa, kiitos osallistumisesta!

Point Collegen That’s the Point -ajankohtaisseminaarissa Taidetehtaalla 18.4.2018 puhuttiin turvallisuudesta, lisätystä todellisuudesta ja robotiikasta. Kiitos kaikille mukana olleille!

      

Tuottavuuden työelämässä tulee kasvaa. Teknologia tarjoaa ratkaisuja moneen asiaan ja aikaa vapautuu enemmän asiantuntijatyöskentelyyn. Työelämän murroksen kysymykset ratkaistaan yhdessä työelämän ja koulutuksen kanssa. Juuri nyt työelämä etsii osaajia seminaaripäivän aikana käsiteltyihin asioihin. Yhden päivän luennoijan sanoin: ”Data on uusi öljy, mutta sen tuomia mahdollisuuksia tulee osata hyödyntää.” Point Collegen opiskelijoita hän onnitteli: ”Onneksi olkoon, olette hyvällä alalla.”

Lisätiedot tilaisuudesta ja päivän ohjelmasta: https://www.eventbrite.co.uk/e/thats-the-point-ict-ajankohtaisseminaari-tickets-42864715518

Esite

Puhujat:

Mika Orava


Robotiikan asiantuntija Mika Orava, Senior Development Manager/RPA Business Owner, Telia Finland.

Mika Orava on toiminut Telia Finlandissa RPA-projektin vetäjänä ja RPA-liiketoimintamuutoksen omistajana. Hän on vastannut automaation ja robotiikan tuomisesta Telia Finlandille ja sen aiheuttamista muutoksista toimintatapoihin ja prosesseihin. Mikalla on 20 vuoden laaja kokemus ICT-alalta monipuolisista kehitystehtävistä, sekä IT- että business-puolelta.

 

Ben Mellin

Ben Mellinillä on pitkä kokemus ICT-alalta erilaisista verkoista ja tietoturvaratkaisuista. Hän tuntee hyvin EU:n laajuisesti säädetyn tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Seminaarissa hän kertoo tiivistetysti mistä GDPR:ssä on kysymys.

Frans Tihveräinen 

Frans Tihveräinen on flyARin perustaja (myös Silky Skateboardsin perustaja). Hänen kiinnostuksensa lisättyyn todellisuuteen heräsi opiskeluaikoina Metropolia AMK:ssa. Hän näki AR:n siistinä ja uutena keinona elävöittää printtiä moniin tarkoituksiin. Reipas insinöörinalku päätti tehdä opinnäytetyönsä aiheesta Lisätty todellisuus näyttelykäytössä, jossa vertaili eri AR-alustoja ja toteutti kolmiulotteisen AR-toteutuksen Espoon Kaupunginmuseolle.

Aki Kuivalainen 

Aki Kuivalainen toimii Stella Kotipalvelut Oy:ssä dataohjattujen hyvinvointi- ja terveyspalvelujen vastaavana johtajana. Hänellä on pitkä kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista niin palvelutuotannon kuin teknologiaratkaisuiden alueilta.

Jussi Lumme 

Jussi Lumme on toiminut erilaisissa teollisuuden työajanseurannan, tiedonkeruun ja tilaturvallisuuden ratkaisujen asiantuntijana kymmeniä vuosia. Hänellä on vahva osaaminen järjestelmien välisistä integraatioista sekä ohjelmistotuotteiden asiakaskohtaisista sovituksista tällä alalla. Point Collegen seminaarissa hän esittelee liikkuvan työn seurantaratkaisuja sekä kulunvalvontaa mm. tilaturvallisuuden näkökulmasta. Jussi työskentelee avainasiakaspäällikkönä JotBar Solutions Oy:ssä.