Liiketalous ja tietotekniikka

Kasvatus-, sosiaali- ja terveysala

Hakeutuminen

WSOYMAJAKKA

Työelämän kehittäminen

Tutkinnon suorittaminen oppisopimuksella pähkinänkuoressa

Tutkinto ilman valmistavaa koulutusta

Uudistuneet tutkinnon perusteet 1.8.2015

Väyläopinnot ammattikorkeakouluun

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi

Oppisopimuksella | Päiväopintoina
Nayttotutkinnonarvionetti

Liiketalous: Kauppa – Hallinto – Yrittäjyys – Tieto- ja kirjastopalvelut

Monta vaihtoehtoa yhden tutkinnon sisällä

Työskenteletkö liiketalouden tai hallinnon alalla ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi? Onko alueesi asiakaspalvelu tai B-toB? Tai oletko aloittanut yritystoiminnan ja tarvitset sparrausta liiketoiminnan kehittämisessä?  Silloin valintasi on liiketalouden perustutkinto, merkonomi, suomeksi tai ruotsiksi, miten haluat.

Point College tekee yhteistyötä alueen yritysten kanssa lähes 60 vuoden kokemuksella liiketalouden ja yrittäjyyden kouluttajana Porvoossa. Opiskelijamme ovat työssäkäyviä aikuisia. Valmennuspäiviä opiskelussa on enintään yksi viikossa lukuvuoden aikana ja voit suorittaa kursseja osittain myös verkko-opintoina.

Teemme sinulle henkilökohtaisen opiskeluohjelman, jossa huomioidaan sekä aikaisempi osaaminen että osaamistarpeet alan ammattilaisena.  Opinnot ja tutkintotodistus antavat jatko-opiskelukelpoisuuden korkeakouluopintoihin.

Aikuiskoulutus oppisopimuksella on käytännönläheinen koulutus ja oppisopimus on erinomainen tapa suorittaa tutkinto, ja sopii myös yrittäjille. Mahdollisuus suuntautua myös kirjanpitokoulutukseen. Tutustu myös päiväopiskelumahdollisuuteen ilman oppisopimusta. Hakeudu nyt ja aloita uusi mielenkiintoinen ammatilliseen tutkintoon johtava aikuisopiskelu!

Täytä hakeutumislomake tästä

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi näyttötutkintona, opetussuunnitelma

Lisätietoja:

Jari Wetterstrand
puh. 044 737 2429
jari.wetterstrand(a)pointcollege.fi