Aloita opiskelu:

Webdesigner ja sovellusylläpitäjä
Koodari
Kansainvälisen kaupan osaaja
Taloushallinnon ammattilainen
Kirjanpitokoulutus

tai Kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan koulutukset

Haluatko apua koulutuksesi suunnittelussa?

Ota yhteyttä:

Jari Wetterstrand
puh. 044 737 2429
jari.wetterstrand(a)pointcollege.fi

Point College, Aikuiskoulutus tarjoaa perus- ja ammattitutkintoja sekä lisäkoulutusta liiketalouden ja tietotekniikan sekä kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan osa-alueilta.

Tarjoamme merkonomin, datanomin ja lähihoitajan perustutkinnon oppisopimuksella. Meillä voi suorittaa ammatillisena lisäkoulutuksena yrittäjän, myynnin, taloushallinnon, tieto- ja viestintätekniikan, lähiesimiestyön, sihteerin ammattitutkinnon ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon sekä muuta lisäkoulutusta.

Monipuolisten työelämän kehittämishankkeidemme avulla pystymme tarjoamaan yrityksille monipuolisia palveluja ja kehittämistoimenpiteitä sekä liiketalouden että sosiaali- ja terveysalalla.

Palvelemme suomeksi ja ruotsiksi 15 hengen tiimillä ja kattavalla asiantuntijaverkostolla. Oppilaitoksemme oma oppisopimustoimisto solmii oppisopimukset niin perustutkintoihin kuin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Meillä voi suorittaa koko tutkinnon, osatutkinnon, tai täydentää osaamista lisä- ja täydennyskoulutuksilla. Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme myös omia koulutusohjelmia.

Vahva alueellinen työelämän tuntemus ja sidosryhmäverkostomme yhdistettynä alakohtaiseen asiantuntemukseen takaa meille eväät kehittää niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteisöjäkin.

Tervetuloa Point Aikuiskoulutukseen opiskelemaan!

 

Point College, Aikuiskoulutus löytyy myös koulutus.fi -palvelusta.