Point College, työelämäpalvelut tarjoaa perus- ja ammattitutkintoja sekä lisäkoulutusta liiketalouden ja tietotekniikan sekä kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan osa-alueilta.

Tarjoamme merkonomin, datanomin ja lähihoitajan perustutkinnon oppisopimuksella. Meillä voi suorittaa ammatillisena lisäkoulutuksena yrittäjän, myynnin, taloushallinnon, tieto- ja viestintätekniikan, lähiesimiestyön, sihteerin ammattitutkinnon ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon sekä muuta lisäkoulutusta.

Monipuolisten työelämän kehittämishankkeidemme avulla pystymme tarjoamaan yrityksille monipuolisia palveluja ja kehittämistoimenpiteitä sekä liiketalouden että sosiaali- ja terveysalalla.

Palvelemme suomeksi ja ruotsiksi 15 hengen tiimillä ja kattavalla asiantuntijaverkostolla. Oppilaitoksemme oma oppisopimustoimisto solmii oppisopimukset niin perustutkintoihin kuin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Meillä voi suorittaa koko tutkinnon, osatutkinnon, tai täydentää osaamista lisä- ja täydennyskoulutuksilla. Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme myös omia koulutusohjelmia.

Vahva alueellinen työelämän tuntemus ja sidosryhmäverkostomme yhdistettynä alakohtaiseen asiantuntemukseen takaa meille eväät kehittää niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteisöjäkin.

Tervetuloa Point Aikuiskoulutukseen opiskelemaan!

 

Point College, työelämäpalvelut löytyy myös koulutus.fi -palvelusta.